URGENT

Angel Mullera regala a l’Ajuntament de Lloret el dorsal i una de les sabatilles amb les que va córrer els Jocs Olímpics 2012

Compartiu aquesta història

L’atleta lloretenc Angel Mullera es va entrevistar amb l’Alcalde de Lloret, Romà Codina i la regidora d’Esports, Ester Olivé, per fer lliurament al consistori del dorsal, amb número 1629, i de una de les sabatilles amb les qual va disputar la carrera de 3.000 obstacles dels Jocs Olímpics de Londres el passat divendres 3 d’agost. Mullera va explicar que una de les primeres coses que ha volgut fer quan ha tornat a casa és poder oferir aquest detall al consistori en agraïment a tots els lloretencs i lloretenques, i gent d’arreu del món, que li han fet arribar els seus constants missatges de suport. De fet al dorsal que ha cedit al consistori ha deixat escrit “Gràcies per tot el recolzament, estic molt content de formar part d’aquest poble, sóc infinitament afortunat”.

L’Alcalde de Lloret, Romà Codina ha reiterat el seu suport a l’atleta i ha explicat que “properament tenim previst preparar una recepció perquè tota aquesta gent que ha fet costat a l’Àngel pugui compartir amb ell l’orgull de tenir un atleta lloretenc que ha pogut anar als Jocs Olímpics i competir entre els millors esportistes del món”. La propera fita de l’Àngel Mullera és el Campionat d’Espanya que es celebrarà a Pamplona el darrer cap de setmana d’agost.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics