URGENT

L’ajuntament de PLF obre un compte a Facebook i un altre a Twitter

Compartiu aquesta història

Des de l’Àrea de Cultura, Turisme i Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament de PLF, han obert dos noves eines de comunicació, dins de dues xarxes socials diferents, amb l’objectiu d’informar dels serveis, agenda d’activitats, avisos d’incidències, informacions d’interès del municipi i establir un contacte directe amb els ciutadans del poble, la gent que hi treballa o que gaudeix de l’oferta cultural i d’oci del poble, perquè aquests puguin fer suggeriments, comentaris o crítiques constructives. Els comptes s’han obert, per una banda, a la xarxa social del facebook, amb el nom de Ajuntament de Palafolls, que per seguir aquesta pàgina, s’ha de ser usuari de la xarxa social i clicar l’opció de “m’agrada”.

L’altre compte, s’ha obert a twitter, que per consultar-lo, cal ser usuari d’aquesta xarxa social i fer-se seguidor del perfil @AjuntamentPLF. El consistori palafollenc, entra així per primera vegada a les xarxes socials, amb l’objectiu d’obrir nous canals de comunicació, que complementi al portal web www.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics