El sènior de bàsquet comença amb mal peu el campionat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Tot i que era la 2a jornada la lliga, el d’aquest cap de setmana ha estat el primer partit que ha jugat l’equip sènior de bàsquet de PLF. No ha estat un bon debut, ja que l’Olot es va endur una còmode victòria del Palauet, on es va imposar 41 a 80 a un equip palafollenc encara verd.

La propera jornada el sènior buscarà la primera victòria de la lliga a la pista del Llagostera, que actualment és 8è amb una victòria i una derrota.

Tampoc ha tingut sort el Sots21 aquesta jornada. L’equip ha sumat la segona derrota a casa contra el Sol Gironès per 50 a 58. Això els situa com a 9s classificats a l’espera de visitar aquest proper cap de setmana la pista de l’Sporting Caules, que són 3rs a la taula després de comptar els seus partits per victòries.

El que sí ha pogut guanyar ha estat el Junior del club de bàsquet de PLF que s’ha imposat al Silenc per 63 a 49 en la que ha estat la primera victòria del campionat. Ara els palafollencs són 5s, i aquest proper cap de setmana jugaran a casa dels líders, el Vilablareix que suma ja dues victòries.

Pel que fa a l’Infantil i el minimasculí encara no han començat el campionat regular. La primera jornada per aquests dos equips serà aquest proper cap de setmana.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics