Ensenyament confirma que l’Escola Oficial d’Idiomes de l’Alt Maresme es farà a Calella

El Punt / Ràdio Palafolls

Tot i que Pineda, com explicàvem ahir, havia ofert un local a la generalitat per instal.lar-hi l’Escola Oficial d’Idiomes de la zona de l’Alt Maresme, finalment el Departament d’Ensenyament s’ha decantat per l’opció de Calella. De fet aquesta setmana el govern català ha confirmat per carta a l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini (CiU), la voluntat d’ubicar a la ciutat aquesta escola.

Candini va manifestar ahir la seva satisfacció davant l’anunci, que té previst fer oficial avui durant la celebració que la ciutat farà del Dia Mundial del Turisme, i va recordar que Calella és una important destinació turística amb una oferta de 14.000 llits i on aquest any ja s’han fet prop d’1 milió i mig de pernoctacions i creu que aquesta escola d’idiomes ajudarà a consolidar la capitalitat turística de l’Alt Maresme.

Segons s’ha sabut l’Escola Oficial d’Idiomes s’instal•laria a la planta baixa de la fàbrica Llobet, en l’espai municipal que ha de quedarà lliure quan es construeixi la nova escola de primària Carles Salicrú.

Segons la carta enviada a l’Ajuntament de Calella, el nou centre oferirà durant els primers anys de funcionament cursos d’anglès i d’alemany, una oferta formativa que s’anirà ampliant en funció de la programació a d’altres idiomes.

Pineda volia també aquesta escola argumentant la centralitat que ocupa la població en el territori i del fet que es tracta del municipi més gran de l’Alt Maresme.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics