PLF celebra el cap de setmana de la gent gran amb diferents activitats

 

A partir de demà arriba una nova edició del cap de setmana de la gent gran. Es tracta d’una seguit d’activitats programades especialment per a la gent gran. Demà es farà la tradicional caminada des del casal de l‘avi del centre i fins el Molí d’en Puigverd on hi haurà esmorzar pels participants. A les 3 de la tarda s’ha preparat una actuació infantil amb Albert Etengre, Amb aquesta actuació es vol crear vincles intergeneracionals entre avis i infants.

Ja dissabte està preparada la sortida a Vic per passar el dia a la capital de l’Osona

Diumenge a la tarda, el ball del casal de l’avi es trasllada a St Lluís, on es hi haurà música en viu a càrrec d’Eloy Terrades. Com cada any el ball del cap de setmana de la gent gran servirà per fer un homenatge a les parelles que enguany han fet 50 anys de casats.

Coincidint amb aquest cicle d’activitats, des d’aquesta setmana es pot visitar al propi Casal d’avis del centre una exposició de treballs dels usuaris del respir. De fet aquesta exposició es podrà visitar fins demà divendres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics