URGENT

Anna Rovira, tercera en el campionat estatal de la Challenge Costa de Barcelona Maresme

Compartiu aquesta història

 

Una setmana després de quedar 15a del món en duatló, l’esportista local va participar a aquesta triatló que es desenvolupa a la nostra comarca.

Rovira va aconseguir acabar com a tercera classificada en el campionat d’Espanya categoria femenina després de completar la prova en 10 hores, 21 minut i 33 segons. La Challenge és una prova de llarga distància que combina 3,2 km de natació, 180 km en ciclisme i més de 42 km corrent.

Durant la Challenge, també es decideix el campionat nacional de llarga distància amb els primers classificats espanyols i Rovira va ser la 3a classificada femenina nacional. La palafollenca es va quedar a poc més d’un minut de la 2a classificada nacional i a 30 minuts de la campiona d’Espanya.

Més de 1400 atletes van prendre part a la Challenge d’enguany, que va guanyar l’holandès Bas Diederen, que va completar la prova amb 8h 20 minuts.

Rovira, amb la cursa d’ahir, ja suma en el seu palmarès, el campionat de Catalunya de Duatló, 5a d’Espanya i 15a del món d’aquesta modalitat i ara 3a d’Espanya de triatló.

A banda dels resultats, la Challenge es va deixar la imatge d’un corredor Miquel Blanchart , que a banda de ser 4t a la prova general i primer del campionat d’Espanya masculí, es va convertir en protagonista ja que després de creuar la línia de meta, va aprofitar l’avinentesa per demanar el matrimoni a la seva parella. Ella va dir que sí !

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics