URGENT

El PP de Girona defensa les inversions de l’Estat a la Nll

Compartiu aquesta història

 

La diputada del PPC al Congrés dels diputats, Concepció Veray, ha valorat avui els Pressupostos Generals de l’Estat per al 2013 i ha manifestat que els 30,8 milions que l’executiu del PP destina per la N-II és molt més del que el PSOE va pressupostar en els últims tres anys del seu govern.

Veray ha senyalat que aquest volum d’inversions «no es pot ignorar i no es pot amagar, i considera que el Govern del PP està fent un esforç per a solucionar el problema de la N-II.

En aquest sentit, la diputada ha explicat que «el PSOE va pressupostar a la N-II, 27 milions el 2009; 20 milions el 2010 i 12 milions el 2011». A més, ha afegit que «en els dos últims comptes socialistes ja no hi figurava cap inversió pel Tram Nord, mentre que el PP ha tornat a incloure-les., i ha recordat que el govern del PSOE no va fer res nou a la NII des del 2008.

En contraposició Veray ha assegurat que el Govern del PP fa un esforç per prioritzar la N-II i que ho demostra el fet que les obres del tram Caldes-Sils començaran en les properes setmanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics