El PP de Girona defensa les inversions de l’Estat a la Nll

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La diputada del PPC al Congrés dels diputats, Concepció Veray, ha valorat avui els Pressupostos Generals de l’Estat per al 2013 i ha manifestat que els 30,8 milions que l’executiu del PP destina per la N-II és molt més del que el PSOE va pressupostar en els últims tres anys del seu govern.

Veray ha senyalat que aquest volum d’inversions «no es pot ignorar i no es pot amagar, i considera que el Govern del PP està fent un esforç per a solucionar el problema de la N-II.

En aquest sentit, la diputada ha explicat que «el PSOE va pressupostar a la N-II, 27 milions el 2009; 20 milions el 2010 i 12 milions el 2011». A més, ha afegit que «en els dos últims comptes socialistes ja no hi figurava cap inversió pel Tram Nord, mentre que el PP ha tornat a incloure-les., i ha recordat que el govern del PSOE no va fer res nou a la NII des del 2008.

En contraposició Veray ha assegurat que el Govern del PP fa un esforç per prioritzar la N-II i que ho demostra el fet que les obres del tram Caldes-Sils començaran en les properes setmanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics