URGENT

França i Bèlgica s’interessen pel model turístic de Sta. Susanna

Compartiu aquesta història

 

El Projecte Europeu de Gestió de Destinacions de Costa va organitzar la passada setmana una visita de treball a diferents destinacions catalanes per tal de conèixer de prop els seus models turístics.

Entre aquestes destinacions hi havia Sta Susanna, Lloret, Barcelona i l’Estació Nàutica de St Carles de la Ràpita.

A la població maresmenca es va organitzar una reunió en un camping per tal de presentar el Model turístic de Santa Susanna. En especial com es va iniciar, la realitat actual i els projectes de futur del turisme a la població. Durant la visita dels representants d’aquests països participants al projecte van coneixer també com funciona la Destinació Costa de Barcelona Maresme gràcies a la presentació feta per la Diputació de Barcelona .

Els visitants van ser rebuts per l’alcalde, Joan Campolier, acompanyat de regidors i tècnics de l’ajuntament i la Fundació turística de Sta. Susanna. El participants a la visita es van mostrar especialment interessats en les diferències en la tipologia de turisme de la ciutat de Barcelona i la de la Costa de Barcelona i també en la incorporació dels territoris de l’interior en la nova marca Costa de Barcelona.

Segons l’Ajuntament de Sta Susanna els visitants es van mostrar sorpresos per la planificació turística i urbanística i alhora per la implicació del consistori en la gestió del territori, sempre evitant la construcció d’apartaments turístics i potenciant la inversió hotelera i comercial.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics