França i Bèlgica s’interessen pel model turístic de Sta. Susanna

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El Projecte Europeu de Gestió de Destinacions de Costa va organitzar la passada setmana una visita de treball a diferents destinacions catalanes per tal de conèixer de prop els seus models turístics.

Entre aquestes destinacions hi havia Sta Susanna, Lloret, Barcelona i l’Estació Nàutica de St Carles de la Ràpita.

A la població maresmenca es va organitzar una reunió en un camping per tal de presentar el Model turístic de Santa Susanna. En especial com es va iniciar, la realitat actual i els projectes de futur del turisme a la població. Durant la visita dels representants d’aquests països participants al projecte van coneixer també com funciona la Destinació Costa de Barcelona Maresme gràcies a la presentació feta per la Diputació de Barcelona .

Els visitants van ser rebuts per l’alcalde, Joan Campolier, acompanyat de regidors i tècnics de l’ajuntament i la Fundació turística de Sta. Susanna. El participants a la visita es van mostrar especialment interessats en les diferències en la tipologia de turisme de la ciutat de Barcelona i la de la Costa de Barcelona i també en la incorporació dels territoris de l’interior en la nova marca Costa de Barcelona.

Segons l’Ajuntament de Sta Susanna els visitants es van mostrar sorpresos per la planificació turística i urbanística i alhora per la implicació del consistori en la gestió del territori, sempre evitant la construcció d’apartaments turístics i potenciant la inversió hotelera i comercial.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics