L’infantil de bàsquet de PLF s’estrena amb victòria

 

El primer partit oficial de la temporada ha sortit rodó a l’equip infantil que s’ha imposat al Salt de 13 punts; 41 a 54. Aquests resultat el situa a la part mitja de la taula. El segon partit, que es jugarà al Palauet aquest cap de setmana els enfrontarà al Castelló, que han perdut el primer partit de lliga.

 

De fet la victòria infantil és l’única dels principals equips de bàsquet de PLF. El sènior ha caigut aquesta setmana a la pista del Llagostera per 58 a 42. És la segona derrota consecutiva, cosa que els situa com a cuers. Només hi ha dos equips que no han guanyat cap partit; el PLF i el Garrotxa. Justament aquests dos equips seran rivals aquesta setmana al Palauet.

 

L’equip Sots21 també va caure, en aquest cas a la pista de l’Sporting Caules per 62 a 52 en el que suposa la 3a derrota de la lliga. Això es situa a la 9a plaça de la taula a l’espera de rebreb el Caldes aquest cap de setmana al Palauet. Els gironins són 6s a la classificació.

 

Per últim el junior palafollenc ha perdut de 20 punts en el seu desplaçament a la pista del Vilablareix; 73 a 53. Aquesta derrota suposa la segona de la temporada després de 3 jornades. El proper partit serà contra el cuer, el Palamós al Palauet.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics