URGENT

El govern preveu iniciar les obres de la nova caserna de la Policia Local al novembre

Compartiu aquesta història

 

El consistori palafollenc està pendent de vendre uns terrenys municipals a tocar de la zona d’Inditex. Això suposarà una injecció de prop d’un milió i mig d’€ que el consistori només podrà destinar a inversions i no per a despesa corrent.

Aquesta operació de venda es preveu realitzar en les properes setmanes i l’entrada de diners facilitarà el desbloqueig d’algunes obres pendents al nostre municipi des de fa temps. És el cas de les obres de condicionament d’un dels pavellons de les antigues escoles de PLF, a la plaça del Fòrum Palatiolo, com a nova caserna de Policia Local i seu dels jutjats de Pau. Aquest projecte compta amb una subvenció, però calia també una inversió municipal que es provindrà d’aq

Pavelló que s'ha de rehabilitar per acollir la nova caserna. FOTO:ERC

uesta venda de terreny. L’alcalde de PLF, Valentí Agustí, confirma que aquestes obres les farà directament l’Ajuntament contractant persones a l’atur i que, a més, aquests diners ajudaran a finalitzar les obres del servei Respir i del casal de l’avi del centre.

Aquestes inversions es preveuen començar abans de finals d’any i no són les úniques, ja que l’alcalde explica que també es vol finalitzar les obres inacabades dels vestidors del Figuerassa Arena, a St Lluís i ampliar la bassa del Parc fluvial de la Tordera amb la construcció d’un molí.

Els vestidors del pavelló esportiu de St Lluís es van aturar al maig de 2010 després que l’empresa que feia les obres fes fallida deixant a mitges les obres, que encara no s’han reprès.

El govern està treballant ja en la llista d’inversions pel proper any 2013.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics