URGENT

L’amateur salva un punt a l’últim minut

Compartiu aquesta història

 

L’equip continua invicte a la competició, però aquest passat cap de setmana ha deixat escapar els primers punts després d’empatar contra el Maçanet. Els palafollencs van anar a remolc dels gironins en el marcador. En el minut 3 el Maçanet s’avançava amb un gol molt matiner que va agafar encara freds als locals, que van empatar al 26 amb un gol d’Adri. A la repressa els gironins es van tornar a avançar i el PLF no va poder igualar el marcador fins l’últim minut del partit, gràcies de nou a un gol d’Adri.

Al final 2 a 2 i repartiment de punts. Això permet als locals continuar com a líders en solitari de la classificació després de 6 jornades. El proper cap de setmana l’Amateur jugaran contra l’Aro, actuals 15s amb un punt.

El juvenil va tornar a protagonitzar la golejada dels equips locals. Si la passada setmana va fer 9 gols contra el Riells i Viabrea, en aquesta ha guanyat solventment al Tossa per un contundent 1 a 8.

Aquestes golejades fan que l’equip sigui el 2n millor golejador de la categoria. Uns gols que li han servit per col.locar-se 3r a la classificació . La propera setmana jugaran al Palastadium contra el Cal Aguidó, que són 2s classificats a la lliga.

 

Per la seva banda l’infantil no va poder contra el líder i va perdre a casa contra l’Olimpic Malgrat per 1 a 4. El PLF va poder contenir al lider en els primers minuts, igualant el gol inicial dels malgratencs. Després però els veïns van desplegar el seu futbol i es van imposar sense pal•liatius. El PLF és 10è a la taula classificatòria i la propera jornada jugaran contra el Breda, que és 8e.

Aquest cap de setmana coincidint amb el pont, els equips de Futbol Sala han descansat. La preferent catalana, on juguen el St. Lluís i el Sta. Maria, es reprendrà el proper cap de setmana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics