URGENT

L’Atempo comença aquest mes amb un concurs de veus femenines

Compartiu aquesta història

 

A principis d’aquest any s’estrenava un nou cicle musical a PLF que sota el nom d’Atempo programa una actuació cada mes en diferents emplaçaments de la localitat i que acaba el mes de juny amb el d’Jazz.

Aquest octubre, el cicle reprèn l’activitat i el proper divendres dia 26 oferirà el primer concert amb Maria Rodés. L’Atempo ofereix actuacions en directe i un cop acaben l‘artista conversa una estona amb els assistents compartint una copa de cava. Un concepte d’espectacle que distingeix aquest cicle palafollenc com destaca el programador del festival i col.laborador de Ràdio Palafolls, Federico Francesch.

Els concerts s’alternaran i es faran al MiD i al casal de la dona de PLF i canvien de dia, ja que es faran els divendres al vespre i no dissabtes com fins ara. El mes de novembre el concert previst és un duet amb Claudia Bardagí i Laia Fortià que interpreten musica brasilera.

La principal novetat d’enguany de l’Atempo és la realització d’un concurs de veus femenines obert a tothom. Fins el dia 9 de novembre es poden inscriure solistes o grups que tinguin una veu femenina. Un jurat triarà a 6 propostes musicals que seran els teloners de les actuacions principals de l’Atempo des del novembre i fins al Maig. Francesch explica que no cal que el repertori dels participants sigui de cançons pròpies i que no existeix límits d’edat.

Un jurat amb professionals de la música de PLF s’encarregarà de la selecció dels 6 teloners. Un cop hagin actuat els 6 grups, el públic en triarà 1 que guanyarà el certamen i que l’any que ve actuarà, contractat, en una de les sessions de l’Atempo.

El cicle musical és organitzat per l’Ajuntament de PLF i pel programa Desafinada i compta amb la col.laboració de RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics