Malestar per la demora en el lliurament dels pisos de lloguer de protecció oficial

 

El passat mes de juliol es va fer al MiD el sorteig dels pisos de protecció oficial de lloguer que s’han construït prop de la biblioteca, a l’entrada de la localitat.

Durant el sorteig l’empresa gestora dels habitatges, Visoren, va anunciar que la data d’entrega dels pisos es preveia per passada la Festa Major, un cop formalitzats els contractes de lloguer amb els adjudicataris. A mitjans d’octubre, però, els llogaters encara no han accedit als seus pisos i no saben quant ho podran fer.

El conseller delegat de Visoren, Ramon Ruiz, explica a RP que la demora en l’entrega dels pisos es deu a un problema burocràtic amb la cessió dels terrenys on s’ha d’instal•lar l’estació elèctrica d’Endesa.

El responsable de Visoren, que afirma que la culpa no és aplicable a ningú, creu que el problema estarà resolt abans d’un mes.

En aquest sentit explica que no es poden fer els contractes ja que no es podrien visar per la manca de subministrament electric.

Els habitatges de protecció de lloguer han patit diferents problemes que han retardat la seva realització. Primer amb l’inici de la crisi l’empresa va haver de trobar finançament per fer les obres. Un cop acabades, a principis d’any, els habitatges van patir robatoris que van fer endarrerir l’entrega dels habitatges. El sorteig es va fer al juliol i a hores d’ara no s’ha entregat els pisos als seus adjudicataris.

La promoció consta en total de 38 pisos de lloguer de protecció oficial. Al final tots els sol•licitants que van formalitzar la seva demanda en el termini establert ha aconseguit un habitatge. Cal recordar que la promoció estava destinada a 3 col•lectius; joves, pensionistes i jubilats i a persones amb necessitats especials.

El preu de lloguer és d’uns 400€ mensuals, incloent-t’hi les despeses de comunitat, l’aparcament i el traster.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics