URGENT

El centre Cívic del Castell de Malgrat acollirà el telecentre i l’oficina d’habitatge

Compartiu aquesta història

 

Continuen a bon ritme les obres del nou Centre Cívic del Castell i la Verneda de Malgrat. Si es mantenen les previsions abans de finals d’any estarà ja en marxa aquesta nova instal•lació que acollirà el telecentre i l’oficina d’habitatge de la localitat.

De fet el Telecentre deixarà la seva activitat al Centre Cívic de la Immaculada el proper 30 de novembre, un cop acabats els cursos programats i durant el desembre es farà el trasllat al nou Centre Cívic, situat al carrer Segre. D’altra banda l’Oficina d’Habitatge i Projectes Urbans tancarà el local de l’avinguda Costa Brava a finals d’any i ja el dia 2 de gener estarà ubicat al nou equipament.

Així l’Ajuntament es podrà estalviar el 1800€ de lloguer del local actual d’aquesta oficina, situada a l’Av Costa Brava de Malgrat, un lloguer molt criticat per l’oposició.

El Centre Cívic serà un edifici polivalent amb tres plantes en les que hi haurà una sala per a la gent gran, una per a les associacions i un espai per als Serveis Municipals. També hi haurà un bar i un box d’assaig per a grups de música. Des de la planta baixa, hi ha accés a un jardí, que s’obrirà al Parc Francesc Macià.

 

Un dels punts destacats del projecte és que el nou edifici suposarà una important millora de l’accessibilitat i la mobilitat del veïnat, ja que disposarà de dos ascensors i una passera -que podran funcionar amb independència dels horaris d’obertura del Centre Cívic- , cosa que permetrà salvar el desnivell entre la zona del castell i el parc de Francesc Macià.

El Centre Cívic és un dels projectes més destacats de la llei de barris i alhora una de les principals demandes del veïnat. Les obres de construcció del Centre Cívic es van posar en marxa a l’agost de l’any passat i té un pressupost inicial d’1 milió 400 mil€, cofinançats entre l’Ajuntament i la Generalitat.

 

L’objectiu del projecte és crear un centre cultural, cívic i de lleure que serveixi per promoure la vida associativa i d’activitats del barri i pal•liar la manca d’equipaments adreçats als diferents col•lectius per poder fomentar la cohesió social.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics