Troben morta a Blanes la dona polonesa desapareguda per un cop de mar a Lloret

 

Els equips d’emergència han localitzat a la platja de Sa Palomera, el cos sense vida de la dona polonesa de 37 anys que ahir a la nit va desaparèixer a Lloret de Mar. La dona passejava a la 1 de la matinada per la platja amb un acompanyant davant de l’hotel Rosamar quan una onada se la va endur mar endins.

Després de la desaparició es va iniciar  un dispositiu de recerca amb efectius de Bombers de la Generalitat (3 dotacions), Grup Especial d’ Activitat Subaquàtiques de la Guardia Civil i un helicòpter de Salvament Marítim, Sistema d’Emergències Mèdiques, policia local, mossos d’esquadra i Protecció Civil municipal.

L’alcalde de Lloret Romà Codina explicava aquest matí  que la noia havia arribat ahir mateix a la localitat i que passejava per la platja amb la seva parella que és veïna de Lloret. Són declaracions a RAC1.

Davant del temporal que s’ha d’allargar tot el cap de setmana Protecció Civil demana extremar les precaucions tant a vianants com a conductors en desplaçaments en zones on plogui intensament i arreu del litoral. Cal allunyar-se d’esculleres, passejos marítims propers a zones on trenquen les ones, espigons.

Protecció Civil de la Generalitat ha emès avui una Prealerta del pla especial d’emergències per inundacions a Catalunya derivada de les informacions facilitades pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC). A més, la DGPC ha activat en fase d’Alerta del pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) pel risc de vent derivada de les previsions de l’SMC.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics