El St. Lluís de Futbol Sala aconsegueix la seva primera victòria

 

A la 4a jornada el St. Lluís ha aconseguit imposar-se i clarament al Pradenc, per 5 a 2 en un bon partit dels palafollencs que al minut 26 ja guanyava per 4 a 0. Aquesta victòria fa que l’equip escali fins a la 12a plaça de la lliga a l’espera de visitar la propera setmana la pista del Lloret, actual 3r classificat.

El Sta Maria encara no ha pogut guanyar cap partit, i aquesta setmana, tot i començar marcant primer, ha perdut a la pista de l’Aiguafreda per un contundent 9 a 5. La propera jornada jugaran al Palauet contra l’Interesportiu Malgrat, 6e classificat.

En futbol L’amateur continua imparable i escombrant als seus equips. L’última víctima ha estat l’Aro que tot i jugar a casa, va rebre un sever correctiu, ja que el PLF va guanyar 0 a 7, amb 3 gols de Lorenzo, 2 de Svetomir i un de Manel i l’últim de Rubén.

Els palafollencs continuen primers a la taula encara imbatibles amb 19 dels 21 punts possibles. La propera jornada jugaran contra el Vidreres, actuals 9s classificats.

El juvenil ha esgarrapat un punt a casa després d’empatar a 2 contra el Ca La Guidó de Blanes, amb gols de Besalú i Perez. Aquesta propera setmana descansaran i no tornaran a jugar fins d’aquí a 15 dies.

L’infantil és la creu de la jornada ja que ha perdut al camp del Breda per 5 a 1, amb gol de Fuentes. La propera setmana jugaran a casa contra el Quatre Vents. Els palafollencs són 12s a la taula amb 3 punts i els blanencs 9s amb 4.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics