Blanes treu a concurs les zones blaves i les noves zones grogues

L’Ajuntament de la ciutat busca una empresa que s’encarregui de la gestió dels aparcament en superfície de diversos indrets de Blanes. En tracta d’una concessió administrativa, que entrarà en vigor l’1 de gener de 2013, i que tindrà una durada serà de vuit anys prorrogable a dos anys més. El preu de sortida mínim de la concessió serà d’1.550.000 euros, una xifra millorable a l’alça pels licitadors.

En total hi haurà tres tipus d’aparcament pagat a Blanes. La zona blava amb tarifa A, que funciona durant tot l’any, la zona blava amb tarifa B, que només funcionarà durant l’estiu i les noves zones grogues que es posaran en marxa el proper estiu.

Aquestes zones grogues regularan unes 800 places d’aparcament a les zona d’Els Pins, Racó d’en Portas i s’Auguer.

Aquestes zones estaran operatives només de juny a setembre i estan reservades als veïns de Blanes per tal de garantir aparcament a aquells ciutadans que paguen l’impost de circulació a la ciutat.

Per això, en aquestes places només podran aparcar els vehicles que paguin l’impost de circulació a Blanes que així ho acreditin. La resta de vehicles tindran prohibit aparcar-hi, de manera que els veïns de Blanes disposen d’aquestes places restringides d’aparcament gratuït.

L’objectiu que es persegueix amb la creació de les zones grogues és evitar la manca d’aparcament que pateixen a l’estiu els veïns de Blanes que viuen prop de la zona turística i àrees d’influència.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics