El Sta. Maria de Futbol Sala perd contra l’Olímpic Malgrat

 

Abans del partit ja es sabia que era molt complicat que la primera victòria del Sta Maria arribés en el seu partit contra el Malgrat, un equip més rodat que el palafollenc.

Al final els tres punts van marxar a Malgrat, després que els veïns s’imposessin per 2 a 5. La propera jornada el Sta Maria descansarà i ho farà com a cuer de la taula amb 2 punts després de 5 jornades.

Més contundent la derrota del St Lluís a la pista del Lloret. Els gironins van escombrar als palafollencs amb un 10 a 4 al final del partit. Ara el St. Lluís és 13è a ka classificació, amb 3 punts i la propera jornada jugaran contra el Llagostera, que és 14è també amb 3 punts. El partit es jugarà dissabte al Palauet.

 

Pel que fa al futbol destaca una nova victòria de l’Amateur de futbol, ara per la mínima. Els locals van guanyar 1 a 0 a la Vidrerenca, amb gol de Lorenzo a la repressa del partit. Els palafollencs van acabar amb 5 targetes grogues en un partit complicat pel lider. De fet el PLF és lider en solitari de la taula a 6 punts del segon. La propera jornada jugaran contra el Tossa, que són 5s.

El juvenil ha descansat aquesta setmana i la propera havia de jugar contra el Lloret, un equip que s’ha retirat de la competició, pel que també descansaran aquest cap de setmana vinent.

L’infantil va caure derrotat al camp municipal de PLF per 1 a 3 contra el Quatre Vents amb gol de David Troncoso. L’infantil, que es manté 12 a la taula, jugarà la propera setmana al camp del Sils actuals 5s.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics