URGENT

Incendien l’autobús en desús del barri de St Lluís

Compartiu aquesta història

 

La Policia Local investiga qui o quins van ser els autors de l’incendi que dissabte al matí va calcinar el bus decoratiu que fa uns anys es va instal•lar a tocar del Forroll al barri de St Lluís.

Cap a les 12 del migdia es va rebre l’avís de l’incendi que va provocar una columna de fum negre visible des de d’altres municipis.

El foc que no va causar danys personals, va mobilitzar a 4 dotacions dels bombers, policia local i una ambulància.

El bus es va instal.lar amb la intenció d’esdevenir un punt de reunió per entitats locals, però aviat la idea va derivar a ser un espai merament decoratiu. Els actes vandàlics van obligar a retirar el primer bus que es va col•locar a tocar de la biblioteca municipal, un cop es van rebentar tots els vidres del vehicle. En canvi, l’altre bus col•locat al poble, el del barri St. Lluís, va continuar instal•lat, però per evitar actes vancdàlics es va tancar amb candau i es van substituir els vidres per plaxes de metall. De tota manera, feian mesos que el bus esdevenia punt de trobada de joves que accedien amb facilitat dins del vehicle, que acumulava residus i objectes varis.

Les flames de dissabte han calcinat completament el bus i ara l’Ajuntament ha anunciat que aquest element situat a la part del darrera del Forroll serà retirat en breu.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics