El St. Lluís de Futbol Sala aconsegueix la segona victòria de la lliga

 

Els locals van aconseguir imposar-se en un partit molt travat al Figuerassa Arena contra el Canet. El St. lluís va començar perdent i va haver de remuntar un 0 a 2 inicial. A la segona part, el canet guanyava 4 a 3, però dues gran jugades dels palafollencs van marcar la diferència final al marcador; 5 a 4.

Aquesta és la segona victòria de l’equip de futbol sala, que puja fins a la 12a plaça a la classificació amb 6n punts. La propera jornada tornen a juga a PLF, ara contra el Lloret Esportiu, que són 7s a la taula.

L’altre equip palafollenc de la categoria, el Sta. Maria ha descansat aquesta jornada i el proper cap de setmana jugaran al Palauet contra el Canet.

En futbol, l’amateur suma una nova victòria, i encara no ha cedit cap punt a casa. L’última víctima ha estat el St. Hilari que va marxar del municipal de PLF amb un 3 a 0 en contra. Els gols del PLF els van fer Carrasco i Matamoros a la primera part i l’últim de Svetomir, ja a la segona part. El PLF és líder en solitari amb 20 punts i només havent cedit un empat.

La propera jornada els palafollencs descansen.

 

El juvenil, tot i avançar-se al minut 27 amb un gol de David Gómez, ha acabat perdent al camp del Sils per 2 a 1. La derrota fa que els palafollencs es situïn a la 4a plaça de la taula amb 11 punts. La propera jornada rebran la visita al camp municipal del Blanes, 12s amb 3 punts.

L’infantil de futbol tampoc ha tingut sort aquest cap de setmana i ha perdut a casa contra el Tossa per 1 a 2.

El gol de Pavon no ha servit per sumar cap punt aquesta jornada i el PLF es queda a l’11a posició amb 6 punts. El Fogars, que són els 12s també amb 6 punts, serà el proper rival de l’infantil.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics