URGENT

Un caçador de Malgrat fereix d’un tret un boletaire a Sta. Susanna

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte al matí un boletaire ha rebut accidentalment el tret d’un caçador quan es trobava en una zona de muntanya al terme municipal de Sta. Susanna.

Segons informen els Bombers de la Generalitat, que han rebut l’avís sobre les 11 del matí, els fets s’han produït quan un home d’uns 60 anys estava buscant bolets a la Roca de la Guilla, al Serrat de la Crestada, i ha rebut l’impacte fortuït de bala d’un caçador.

El boletaire, que ha resultat ferit en una cama, ha hagut de ser rescatat per un helicòpter medicalitzat ja que la zona on s’ha produït l’accident és de difícil accés. Segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), l’home ha resultat ferit de “caràcter greu”, tot i que no es tem per la seva vida. La víctima, molt coneguda a Sta. Susanna, es recupera a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona.

El caçador, que segons ha sabut RP és de Malgrat de mar i acostuma a caçar amb la colla de caçadors de PLF, va visitar al ferit la mateixa tarda de dissabte a l’hospital.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’esclarir les circumstàncies dels fets.

L’accident reobre el debat sobre l’ús de les armes al bosc i l’ús compartit dels espais naturals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics