URGENT

El sènior i l’infantil de bàsquet guanyen els seus partits del cap de setmana

Compartiu aquesta història

 

El primer equip del club de bàsquet de PLF, el sènior, es va imposar al Sarrià de Ter per 57 a 45. Aquesta victòria de 8 punts permeten al PLF allunyar-se del final de la classificació. Ara és penúltim amb 2 victòries.

La propera jornada, però, arriba el partit més difícil per l’equip palafollenc que visitarà diumenge al migdia la pista del líder l’Aecam Malgrat de Mar, que s’ha mostrat intractable i no ha cedit cap partit dels 9 disputats fins ara.

L’altra victòria del club palafollenc és la de l’equip infantil, que es va imposar de 10 punts al Lloret a la pista dels gironins; 61 a 71.

Això els permet ser 2ns a la taula empatats a victòries amb el líder de la classificació. El proper partit serà a PLF i contra el 12è classificat, el Celrà.

Menys sort han tingut els equips Sots 21 i Junior. Els dos han perdut els partits disputats aquest passat cap de setmana.

El Sots 21 no ha pogut imposar-se al Palauet contra el Fihgueres. Els gironins van guanyar de 15 punts; 56 a 71. Ara l’equip palafollenc buscarà sortir de la part baixa de la taula la propera setmana que juguen contra el Maçanet, aquest dissabte a les 6 de la tarda .

 

El junior ha perdut de 20 punts, 54 a 74 aquest cap de setmana contra el Palafrugell. Tot i això l’equip palafollenc es manté a la part mitja de la taula, a la 7a posició, i la propera jornada jugaran contra els 8s, el Tossa de Mar a la pista dels gironins.

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics