Un pastisser de Malgrat guanya el campionat d’Espanya de gelateria

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La ciutat d’Alacant ha acollit el 2n Campionat de Gelateria d’Espanya aquest mes de novembre. Si l’any passat va guanyar un gelat de Crema Catalana, aquest any el guanyador ha estat el pastís de crema de vainilla de Tahití amb xocolata blanca maridat amb vi dolç i un sorbet de maduixa de la passió amb pell de taronja i pebre rosa maridat amb Cointreau.

Es tracta de la proposta presentada pel pastisser malgratenc Jaume Turró propietari de diferents establiments a la localitat

Turró ha invertit tres mesos en idear la proposta que havia de presentar en el concurs on també va haver d’elaborar quatre cubetes de diferents sabors i tres pastissos de caire comercial.

Ara Turró té previst exposar en els establiments que regenta, al carrer St. Esteve i al Passeig Marítim de Malgrat, una mostra de les postres guanyadores.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics