URGENT

El casal de l’avi passa amb bona nota com a nou emplaçament de la Mostra

Compartiu aquesta història

 

El nou emplaçament de la mostra gastronòmica va agradar a la majoria dels 190 comensals que van participar en la 5a edició de la trobada aquest divendres al vespre.

El casal de l’avi permet més capacitat i una millor climatització que el teatre, motiu pel qual el nou emplaçament va ser acceptat pels participants a la mostra.

Els restaurants participants es reuniran en breu amb la resta de l’organització per valorar tot el funcionament del certamen d’enguany i exposar els peròs i contres del Casal. Tot i això, la intenció de l’Ajuntament és retornar al teatre un cop acabin les obres que es duen a terme actualment.

El padrí de l’edició d’enguany, Artur Martínez, del restaurant Capritx de Terrassa va compartir taula a PLF i va sopar dels plats dels restauradors palafollencs. Segons Martínez activitats com la Mostra Gastronòmica, són vitals per donar a conèixer l’oferta de restaurants locals i la seva riquesa.

La Mostra Gastronòmica s’ha consolidat a mitjans de novembre i la seva acceptació i arrelament es demostra amb la rapidesa amb la que es venen les entrades en poques hores.

Enguany han participat 7 restaurants de PLF que han cuinat 2 plats cadascun, i també forns de pa, cafeteries i distribuïdors de begudes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics