URGENT

CiU demana que la gent que es va manifestar l’11 de setembre vagi a votar aquest diumenge

Compartiu aquesta història

Els nacionalistes han concentrat els actes de campanya aquesta setmana a PLF. Dilluns es va fer una trobada dels militants amb el secretari d’organització  Josep Rull i dimarts estava prevista la visita del diputat Pere Macias, qui finalment no va poder assistir a l’acte per la mort del president dels empresaris gironines.

El president de CiU a PLF, Josep Maria Botella, explica que el que sí es va fer va ser la presència de l’inflable per a la mainada i que la xerrada amb Rull va servir per analitzar la campanya actual i el que considera demagògia de la resta de partits.

En aquest sentit Botella espera que les eleccions de diumenge siguin el primer pas per la celebració del referèndum. És per això que reclama que tots els qui es van manifestar al setembre pels carrers de BCN vagin aquest diumenge a votar, ja que més enllà d’escollir la nova composició del parlament també s’escull la possibilitat del dret a decidir dels catalans.

Més enllà d’aquests dos actes oberts, els nacionalistes també han fet campanya electoral als mercats setmanals de la nostra vila.

CiU va ser la formació més votada a PLF en les últimes eleccions catalanes de fa 2 anys. Llavors va aconseguir 4 de cada 10 vots emesos a la nostra localitat.

 

Foto de portada: Josep Rull

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics