URGENT

Demanen 27 anys de presó per l’home que va amagar el cadàver del seu pare en un armari a Lloret

Compartiu aquesta història

 

Al mes de juny de l’any passat la policia trobava a l’interior d’un armari el cos sense vida i en estat de descomposició d’un home. Dies més tard es detenia el fill com a pressumpte autor de l’assassinat i ara el cas arriba a judici.

El fiscal del cas sol•licita 27 anys i mig de presó per a l’acusat en considerar-lo responsable dels delictes d’assassinat amb l’agreujant de parentiu i abús de superioritat, un delicte de robatori amb violència i un de continuat d’estafa.

El ministeri públic considera que entre el 21 i el 25 de maig del 2011, l’acusat va discutir-se amb el seu pare després que aquest es negués a deixar-li diners. Va ser en el transcurs d’aquesta disputa que el parricida va obrir la seva navalla i va clavar diverses ganivetades al seu pare amb una clara intenció d’acabar amb la seva vida o, almenys, amb la consciencia que el perill era evident, ja que la víctima tenia 62 anys i una de les ganivetades li va seccionar l’artèria caròtida.

L’assassinat es va produir al sofà-llit que hi havia a l’apartament. Tot seguit, l’acusat va introduir el cadàver del seu pare en una bossa i el va col•locar dins un armari, on va ser localitzat per la policia setmanes més tard.

L’activitat delictiva del parricida no es va aturar aquí sinó que va estendre’s de forma notòria ja que aprofitant la situació es va apoderar dels 500 euros que la víctima duia a sobre, les claus del seu cotxe i una targeta bancària que va utilitzar tant per pagar els peatges de l’autopista com per obtenir 1.980 euros amb quatre sostraccions realitzades en dos dies diferents.

La víctima tenia quatre fills més i, per això, el fiscal demana una indemnització de 60.000 euros per a cadascun d’ells en concepte de responsabilitat civil.

 

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics