URGENT

L’oposició a Blanes critica el concurs per la gestió dels aparcaments

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament de Blanes va aprovar ahir el nou plec de clàusules que ha regir el concurs sobre la gestió de les zones blaves al municipi però es va trobar amb forts retrets de ICV-EUiA i el PP. Els ecosocialistes van denunciar que el concurs estava fet a mida per a una empresa concreta, en referència a la possibilitat que sigui l’empresa SABA -actual gestora de l’aparcament soterrat- qui s’emporti el concurs.

Des del PP es va assegurar que amb l’actual concurs s’està hipotecant el futur del poble.

Les dues formacions van defensar que la gestió d’aquestes places de zona blava de la localitat es fes directament per l’Ajuntament i que no passi a mans privades.

L’alcalde de Blanes, el socailsiat Josep Marigó, va ser taxatiu i va assegurar que s’ha fet de forma “transparent i pública” i que “no és fet a mida”. També va dir que s’ha fet “intentant reduir al màxim rendiment possible” i va ressaltar que a més de mantenir-se els actuals llocs de treball se’n generaran de nous al ampliar-se les àrees amb zones blaves a Blanes.

El nou concurs s’ha hagut de fer perquè el què es va convocar l’octubre ha quedat desert després que l’única empresa que s’hi va presentar posés unes condicions que no es podien acceptar.

Per la seva part, CiU, també a l’oposició, va mostrar-se en tot moment a favor del nou concurs per tal de complir el pla d’ajustament pressupostari.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics