URGENT

CiU guanya a totes les poblacions veïnes

Compartiu aquesta història

 

Els nacionalistes s’han imposat clarament a la resta de poblacions de l’Alt Maresme, però amb uns resultats sensiblement inferiors als de fa 2 anys.

Allà on governa la federació és on més vots ha aconseguit percentualment. Així a Sta. Susanna i Tordera els nacionalistes han aconseguit el 37% dels vots. En canvi a Lloret, on també governen i on l’exalcalde Xavier Crespo era un destacat membre de la llista per Girona, CiU no va passar del 28%. A Malgrat els nacionalistes van aconseguir el 32% i a Pineda és on van aconseguir menys percentatge de vot amb el 27% dels sufragis emesos.

El PSC va ser segona força a Malgrat, Blanes i Pineda, tots ells municipis governats pels socialistes. Mentre que s’esfonsa a Sta Susanna on és la 4a formació política.

El PP en canvi és segona força a Sta. Susanna i Lloret, i tercera a Pineda i Blanes.

Esquerra és 2a força a Tordera i tercera a Malgrat i a Sta. Susanna.

A nivell comarcal CiU va guanyar al Maresme amb més del 35% dels vots. Esquerra és la segona força a la comarca duplicant vots i percentatge, mentre que el PP, que també augmenta,és la tercera. Els socialistes s’enfonsa i passen a ser la 4a formació al Maresme.

Al maresme van votar el 71% de la població amb dret a vot.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics