Curs per dirigir una empresa en temps de crisi a Malgrat

 

L’ajuntament de Malgrat ha preparat una sessió informativa adreçada a petites i mitjanes empreses per tal d’orientar-los i donar les claus per dirigir i gestionar una Pime en el context de crisi.

La sessió també vol apostar per l’optimisme i per trobar les oportunitats que també aporta la situació actual.

La trobada, que es farà el proper dijous 29 de novembre, vol ser també el punt de partida de diferents accions directes amb l’empresariat local i que l’any vinent es puguin fer noves trobades i sessions de treball amb el teixit econòmic local.

La sessió informativa anirà a càrrec de la Consultora Novotec Consultores S.A. i està adreçada a personal directiu, gerents i emprenedors/ores de pimes i microempreses, així com responsables d’àrees funcionals. Els objectius de la sessió són d’una banda donar recomanacions senzilles i pràctiques que puguin ser aplicades per les pimes i microempreses de manera immediata per reconduir la seva situació. Un altre dels objectius és compartir experiències de bones pràctiques de gestió aplicades per altres organitzacions i per altra banda, aquesta acció vol ser el punt de partida de la interacció entre empreses del municipi i la Regidoria de Promoció Econòmica.

En aquest sentit, cal destacar que aquesta sessió informativa és la primera que organitza la regidoria per tirar endavant el Pla Operatiu d’interacció amb les empreses, elaborat aquest any.

La sessió es farà dijous a la tarda a la Sala Polivalent de l’Arxiu Municipal. Per participar-hi cal confirmar assistència a l’Ajuntament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics