URGENT

L’infantil de bàsquet no afluixa i continua com a colider

Compartiu aquesta història

L’equip ha guanyat de 29+ punts aquesta setmana contra el Llagostera a la pista dels selvatans; 39 a 68. En aquestes 8 jornades disputades no ha conegut la derrota, i té el segon millor registre anotador dels equips de la categoria. Per tot plegat l’equip és segon a la taula empatat a victòries amb l’Olot, que té millor basquet average i manté el liderat.

El proper partit serà aquest cap de setmana al figuerassa Arena contra el St Narcís que són 6s a la classificació. Els palafollencs confien en alguna patacada de l’Olot per poder avançar-los en la classificació.

El sènior ha descansat aquesta setmana després d’ajornar el seu partit contra el Castelló. Aquest cap de setmana jugaran contra el Porqueres, actuals 9s.

Qui no surt de moment del pou és el sots 21 que ha tornat a perdre , ara contra el Bisbal per 55 a 42, i la setmana que ve jugaran a casa contra el Sporting caules, que són 7s a la classificació.

El junior també ha guanyat aquest cap de setmana. Ho han fet a la pista del Sils per 7 punts de diferència; 53 a 60. Els palafollencs són 7s i jugaran aquesta setmana contra els segons classificats; el Vilablareix gironí que han aconseguit 9 victòries dels 11 partits jugats fins ara al campionat

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics