URGENT

Els Mossos intensifiquen la vigilància amb una nova operació Grèvol

Compartiu aquesta història

Un any més el cos policial ha activat l’operatiu Grèvol coincidint amb les festes de Nadal. La campanya es divideix amb dues actuacions. La primera fase és informativa i vol facilitar consells de seguretat als agents econòmics i socials de la zona. La intenció és que empresaris, comerços i veïns coneguin els fets delictius més habituals i quines són les mesures per evitar-los.

En una segona fase, els agents intensificaran la vigilància en els principals eixos comercials i empresarials per evitar robatoris i altres accions delictives, ja que per les festes de Nadal augmenta el consum i les recaptacions dels comerços es sol augmentar.

Els mossos focalitzant la campanya de prevenció donant consells de seguretat entorn als principals delictes que es fan a les persones grans, als domicilis i a l’interior de vehicles.

A PLF l’operació Grèvol es traduirà amb una major presència policial als carrers de la localitat, però també en una campanya de patrullatge a botiguers per tal de mantenir el contacte amb el teixit comerciant de PLF i prevenir i aconsellar-lo davant de possibles accions delictives.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics