URGENT

La decoració de Nadal de PLF inclourà una nova frase i grafits en espais públics

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament està preparant ja la tradicional decoració de Nadal de la nostra població i ho fa apostant de nou per les frases lumíniques que des de fa uns anys es col•loquen en diferents emplaçaments de la nostra vila.

Cada any s’incorpora una nova frase a la decoració i enguany s’ha escollit una oració inclosa dins un poema de Palau i Fabra que parla sobre la llum.

A banda de les frases lumíniques, enguany l’Ajuntament també vol incorporar els grafits com a element decoratiu de Nadal . En aquest sentit es vol adaptar alguns dels grafits més coneguts de l’artista Banksy i pintar-los en diferents espais públics de la nostra localitat. Tot plegat ho ha explicat l’alcalde de PLF, Valentí Agustí.

L’alcalde explica que aquests grafits, simples, habitualment només en negre i de gran format es preveuen col.locar al MiD, Can Batlle i el Cap de Salut.

La decoració de Nadal ja s’està instal•lant i en breu es posaran en marxa. Les frases tornaran a col.locar-se al carrer Major, i de nou es podran veure el cartell dels números primers o les últimes frases incorporades als anys anteriors.

Precisament Malgrat de Mar s’ha interessat en les conegudes frases de Nadal de PLF. Ho ha explicat l’alcalde de PLF, que afirma que és motiu d’orgull que una decoració característica de la nostra població creï interès més enllà.

La decoració de Nadal de PLF, juntament amb altres aspectes de la decoració i elements urbans de la nostra localitat van ser motiu d’exposició al Centre d’Art Santa Monica de BCN a principis del 2011.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics