Dissabte de Manga i cultura japonesa a Blanes

 

L’associació d’Amics de la Cultura Asiàtica de Blanes i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Blanes. Han preparat la 3a edició de les Jornades de Manga i Anime, dedicades al còmic, l’animació i la cultura del Japó.

Aquestes jornades es celebraran demà durant tot el dia

al Casal de Joves Morralla, Espai Creatiu, amb entrada gratuïta. En aquest sentit, l’organització preveu la participació de més de 200 persones després que s’ha fet una extensa difusió, entre d’altres llocs al Saló del Manga que es va fer a principis de novembre a Barcelona.

L’organització vol realitzar l’activitat de forma anual amb l’objectiu de consolidar el certamen i de retruc fer publicitat de la ciutat de Blanes, promoure activitats juvenils i culturals al municipi i, en especial, difondre la cultura asiàtica a través de la realització de tallers, concursos i altres esdeveniments.

En aquest sentit , durant tot el dia hi haurà activitats per promoure la cultura japonesa en les seves diferents expressions. Així hi haurà tallers sobre dibuix manga, sobre escriptura japonesa, o sobre un joc de cartes intercanviables. També hi haurà concerts, projeccions de pel•lícules asiàtiques i d’animació i un servei de menjar asiàtic.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics