URGENT

El pisos de protecció oficial no es lliuraran fins al febrer

Compartiu aquesta història

Aquest és el termini que l’empresa Visoren, que gestiona aquests immobles de lloguer, està donant actualment als adjudicataris i a l’Ajuntament de PLF.

Encara no s’ha resolt en conflicte amb Endesa entorn a l’estació elèctrica que s’ha d’instal•lar per donar servei als habitatges i que estan endarrerint el seu lliurament als adjudicataris.

El regidor d’urbanisme de PLF, Josep Rueda, explica que s’intentarà agilitzar els tràmits burocràtics per tal que el febrer sigui el termini màxim per tal de poder accedir a aquests immobles.

Els pisos fa mesos que estan acabats, però diferents robatoris i el problema elèctric fan que encara no puguin ser ocupats pels seus inquilins que esperen des de l’estiu poder entrar-hi a viure.

Precisament els adjudicataris s’han queixat de la manca d’informació de l’empresa Visoren. En aquest sentit l’Ajuntament de PLF també ha manifestat el seu malestar amb la manca de comunicació que ha tingut l’empresa que gestiona els lloguers. Rueda explica que l’alcalde de PLF, ja ha parlat amb l’empresa, i que s’involucrarà directament per tal de poder agilitar la tramitació dels permisos de la nova estació elèctrica, per tal que els inquilins puguin entrar a viure en breu.

Al juliol es va fer el sorteig dels 38 immobles de lloguer . Llavors es va assegurar que passada la festa major ja es podria entrar a viure. El fet d’allargar els terminis ha provocat molt malestar en els futurs inquilins .

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics