URGENT

PLF debatrà avui el pressupost municipal per l’any que ve

Compartiu aquesta història

 

Aquest vespre, a partir de les 8, està convocat el ple ordinari corresponent al mes de novembre amb 9 punts a l’ordre del dia, entre els que destaca per sobre de tots el pressupost municipal.

El govern local presentarà la seva proposta de full de ruta pel proper any, només 7 mesos després d’aprovar els pressupostos per aquest any. Enguany el pressupost municipal de PLF és de 15 milions i mig d’€, dels quals 8 milions són destinats a despeses ordinàries i 7 i mig per a inversions.

El ple d’avui també inclourà altres punts econòmics. Entre ells hi haurà l’explicació de l’informe contra la morositat corresponents als primers 3 trimestres d’aquest any i la separació dels diners corresponents a les pagues dobles dels treballadors municipals, que quedaran a l’espera de saber a que es dediquen segons mani el govern central.

El ple d’aquest vespre també ha de servir per aprovar el nou pla de joventut de PLF que ha d’estar en vigència fins el proper 2016 i que marca les línies a seguir en les polítiques dedicades a joves a la nostre localitat.

Al tractar-se d’un ple ordinari, l’últim punt del plenari serà el torn obert de preguntes per a regidors i pel públic assistent a la sessió que començarà a les 8 i que serà transmès en directe per RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics