URGENT

Bona jornada pels equips de futbol i futbol sala de PLF

Compartiu aquesta història

Cap dels principals equips d’aquests dos esports han perdut aquest cap de setmana. L’amateur de PLF continua el seu camí triomfant, amb una nova victòria a casa contra el Tordera per 2 a 0 amb gols de Hernàndez i Amorós. Els locals són líders destacats de la classificació amb 7 punts de distància del 2n classificat. La propera jornada jugaran contra el Batllòria, que és 3r a la taula a 11 punts dels palafollencs.

El juvenil també ha guanyat al Racing Blanencs per 4 a 1. Una victòria que empeny a l’equip a la 4a plaça de la taula. La setmana que ve jugaran contra el Tordera que són 10s a la classificacions.

Infantil aquesta setmana han descansat després de la suspensió del seu partit. La propera jornada jugaran contra el Racing Blanenc, que ocupa la 3a plaça de la taula. L’infantil de PLF es troba a la 12a plaça.

 

En només un mes, el St. Lluís de futbol Sala ha passat de ser penúltim de la taula a ser actualment 4t classificat. L’equip encadena una nova victòria ara contra l’Atlètic Català per 5 a 4. La propera jornada jugaran contra el Racing Blanenc que són 14s.

El Sta. Maria ha empatat a 1 aquesta setmana contra el Pineda. Aquest punt els manté a la 12a plaça. La propera jornada el Sta Maria podria ajudar al St Lluís i pot superar al Sant Feliu, que són 3s classificats.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics