URGENT

PLF torna a superar la barrera dels 900 aturats

Compartiu aquesta història

 

Des del passat mes de febrer que la nostra localitat no estava per sobre d’aquesta xifra. El novembre es va tancar a PLF amb 902 aturats, després d’un augment de 26 persones respecte un mes abans. De fet aquest registre és el 3r més alt obtingut mai a la nostra població en dades d’aturats.

Aquesta nova apujada, la 3a de consecutiva, deixa la taxa d’atur a la nostra localitat en el 18.2%. És a dir que de cada 100 palafollencs en edat de treballar, n’hi ha 18 que no tenen feina.

La xifra de 902 aturats està molt a prop del màxim d’atur registrat mai a PLF. Un màxim que es va donar el passat febrer d’aquest any amb 910.

Comparant les dades d’aquest novembre amb les del novembre de l’any passat, actualment hi ha 54 persones més sense feina.

L’atur ha augmentat a totes les poblacions veïnes. Destaca l’augment de més del 10% a Sta Susanna que s’acosta a les 300 persones sense feina, i l’augment de prop del 7% a Malgrat, que ja suma 1885 persones a l’atur.

A Tordera la xifra ja s’enfila fins les 1868 persones i a Pineda ja superen les 3200 en situació d’atur.

Blanes supera aquest novembre els 4100 desocupats després d’un augment de 150 noves persones aquest últim mes.

Al Maresme la xifra es torna a incrementar amb prop de 500 persones més sense feina, i ja l’atur ja s’enfila per sobre les 41 mil 100 persones, és a dir que el 17.7% de la població activa de la comarca no té feina.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics