Un dels acusats d’extorquir prostitutes quedarà lliure per que el seu judici s’ha endarrerit

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Un dels acusat de robar i extorquir prostitutes pel qui el fiscal demana una pena de 32 anys, quedarà en llibertat perquè se li esgotarà el termini de quatre anys de presó provisional i encara no s’ha celebrat el judici. El cas que l’ha d’asseure a la banqueta es remunta al 2009, quan, segons el fiscal, l’acusat es va conxorxar amb dues persones més (que també són fora de la presó) per fer-se passar per policies i assaltar a prostitutes als seus pisos. En un dels seus actes, a més, un membre de la banda, precisament l’únic que està a la presó, hauria forçat a una de les noies a mantenir relacions sexuals.

La banda, que va actuar a Blanes, Reus i Cambrils, s’havia de seure a la banqueta d’acusats aquesta setmana a l’Audiència de Girona, però com que tres de les víctimes, que es consideren testimonis clau, no s’hi van presentar, el tribunal va decidir posposar la vista fins a finals d’abril.

La fiscal del cas, confia que com a mínim dues d’aquestes noies es presentin en la propera ocasió. Sigui com sigui, la presó provisional de l’únic acusat empresonat acaba el mes de febrer pel que quedarà en llibertat.

De fet, el seu advocat ja va fer la petició perquè se l’excarcerés ahir mateix a l’Audiència de Girona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics