URGENT

Encesa d’una estelada solidària a PLF

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge, coincidint amb la Marató de TV3, l’Assemblea Nacional Catalana de PLF ha organitzat una activitat solidària i reivindicativa. Es tracta de la realització d’una gran estelada feta amb un miler d’espelmes que s’encendran al vespre, un cop acabi la Quina organitzada per la Puput.

Tothom que ho vulgui pot comprar una espelma al preu d’1€ i tots els beneficis aniran a la causa de la Marató que enguany es dedica a la lluita contra el càncer.

Judit Caimel, membre de l’ANC de PLF, explica que diferents pobles del Maresme s’han organitzat per fer aquestes estelades amb espelmes i que coincidint amb la Marató s’ha volgut donar a l’acte una missió solidària.

La gran estelada s’instal•larà just davant la porta del teatre municipal, amb les espelmes comprades pels qui vulguin participar de l’activitat. De fet ja es poden adquirir vals en diferents establiments de PLF per tal de bescanviar diumenge per espelmes. Dissabte l’ANC muntarà una parada al centre de PLF per vendre directament tiquets i el mateix diumenge es podrà comprar espelmes abans de l’encesa general de l’estelada.

L’estelada, que serà de 6 metres d’amplada i 9 d’allargada es començarà a muntar a les 7 de la tarda amb l’ajuda dels participants, i l’organització serà l’encarregada d’encendre les espelmes, que estaran dins de gots per evitar el vent, a partir de les 8 del vespre de diumenge.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics