URGENT

El concert de St. Esteve canvia d’hora i emplaçament

Compartiu aquesta història

De nou les obres al teatre municipal ha obligat a buscar un nou escenari pel tradicional concert de St. Esteve que fa anys que és pal de paller de les celebracions del Nadal a la nostra localitat.

Enguany l’emplaçament triat per substituir el teatre municipal és el Casal de l’Avi del centre, que acollirà aquest concert que oferirà en solitari la Banda Municipal de Música de PLF.

Ja fa uns anys que la banda participa del concert, habitualment al costat de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, però enguany serà el primer any que la formació local s’encarregarà en solitari de l’espectacle, ja que les retallades també han afectat al concert nadalenc.

Entre les novetats d’enguany també hi ha l’hora del concert, que passa del vespre al migdia, ja que es preveu que el concert comenci cap als volts de les 12.

El concert de St. Esteve, fins l’any passat, havia estat sempre gratuït i obert a la població, però l’any passat va ser la primera vegada que es va instaurar un preu d’entrada per tal d’ajudar a eixugar el cost de contractació de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà, que al mateix temps, havia renunciat a part del seu cost per actuar a la nostra població. Enguany, però, al tractar-se d’un concert de la banda municipal de Música de PLF, es recupera l’entrada gratuïta.

Així doncs el concert de St. Esteve es farà el proper dia 26 de desembre a les 12 del migdia al Casal de l’Avi de PLF centre i anirà a càrrec de la Banda de Musica de PLF, composada per una 50a de músics locals. El concert oferirà un repertori de nadales i cançons clàssiques, sense oblidar cançons del seu repertori habitual com BSO de diferents pel•lícules.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics