URGENT

L’alcalde desmenteix estar cansat i diu que PLF està preparat pel que ha de venir

Compartiu aquesta història

 

En la tradicional felicitació de Nadal que cada any envia als treballadors municipals, l’alcalde de PLF, Valentí Agustí afirma que, tot i els temps difícils que vivim, la nostra localitat se’n surt prou bé i que està preparada pel que encara ha de venir.

En aquest sentit el batlle avisa als treballadors públics que no es creguin als qui diuen “que l’alcalde està cansat”, ja que afirma ser d’aquella mena de persones que es creix davant les dificultats. Agustí assegura assumir la confiança dipositada en ell fa un any en les últimes eleccions municipals. En aquest sentit afirma que compta amb els regidors de govern i d’oposició, així com amb els professionals municipals, per poder tirar endavant la governació d’aquesta localitat.

Precisament en la missiva que aquesta setmana han rebut treballadors i regidors locals, l’alcalde afirma que treballar per la gestió, el canvi i el creixement del propi municipi és una de les feines més agraïdes que hi ha, i considera que tots els que treballen a l’Ajuntament són uns afortunats per la “realitat orgullosa” de PLF.

Qui també ha felicitat les festes a la majoria de treballadors municipals és el PP. Ho ha fet amb un correu electrònic en el que asseguren haver treballat per canviar les “tendències de l’egoisme i de l’oportunisme” tot “apostant pels valors i l’esforç”.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics