URGENT

El PP considera que l’alcalde no sap el que és treballar i que no es preocupa pels palafollencs

Compartiu aquesta història

La resposta a la felicitació de Nadal de l’alcalde de PLF, Valentí Agustí no s’ha fet esperar. En un escrit al seu bloc, el regidor popular Óscar Bermán considera que si l’alcalde no està cansat és perque no sap el que és treballa i li retreu que, al seu parer, no es preocupa pels habitants de PLF.

El popular carrega contra el batlle a qui acusa de despreocupar-se de la instal•lació d’una deixalleria a tocar de Ciutat Jardí o de les infraccions temeràries que alguns veïns de Mas Carbó fan per sortir de la urbanització per evitar fer la volta.

En canvi el popular critica de nou els sous del que considera amics de l’alcalde i es pregunta a qui s’està beneficiant amb la requalificació d’uns terrenys de PLF.

Un any més, Bermán ha criticat la decoració de Nadal que s’ha instal•lat a la nostra localitat. Considera que les frases nadalenques que fa anys decoren el nostre municipi per festes són un deliri de l’alcalde i que responen a missatges subliminals dirigides als il.luminats. En aquest sentit el popular critica que el consistori es gasti els diners en aquesta decoració en comptes d’ajudar a les famílies que ho passen malament per culpa de la crisi i considera lamentable haver de fer passar a les famílies amb problemes econòmics per sota de les frases nadalenques.

A Bermán també li agradaria que la decoració de Nadal dels carrers de PLF estigués més en consonància amb aquestes festes tradicionals i entranyables, pel que assegura sentir vergonya aliena per aquesta decoració que titlla d’estupidesa.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics