URGENT

PLF es bolca amb la Marató de TV3

Compartiu aquesta història

Mai abans la nostra localitat havia estat tant implicada en l’organització d’activitats solidàries entorn la causa solidària de la televisió catalana.

Tant és així que durant el cap de setmana es compten fins a 6 activitats diferents i significades amb la Marató de TV3 que enguany es dedica a la lluita contra el càncer.

La primer d’aquestes activitats és una botifarrada organitzada pel Club Deportiu Palafolls per demà dissabte. El preu del dinar és de 3€ i els beneficis aniran a la iniciativa solidària. Diumenge arriba el gran gruix de les activitats.

La primera la Fira Palafolls TotCanvi que de nou coincideix amb la Marató. Enguany els 5€ que paga cada parada per instal•lar-se aniran a parar a la recaptació del programa solidari. Paral•lelament a la fira, a les 10 del matí hi haurà una xocolatada organitzada per l’AMPA de l’escola de Música i Dansa de PLF. Després de la xocolatada hi haurà exhibició de dansa, una del ball de bastons i una cantada de Nadales. A les 11començarà el vermut solidari que cada any organitza el Casal de l’Home amb la col•laboració de la Colla Gegantera de PLF. Amb un preu mòdic es podrà gaudir d’un vermut, els beneficis dels quals aniran a parar a la Marató.

A la tarda hi ha dues activitats solidàries més. Com ja és habitual, La Puput dedicarà una de les tirades de la seva Quina a la Marató, i quan acabi aquesta activitat l’Assemblea Nacional Catalana encendrà el miler d’espelmes que composaran una estelada a la Pl. de Poppi. Cada una d’aquestes espelmes costarà 1€ que es dedicarà a la causa solidària.

Amb aquesta planificació d’actes, PLF demostra el seu compromís social i solidari amb la Marató de TV3.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics