L’amateur guanya al Batllòria i continua líder

L’equip va superar a la Batllòria per 2 a 4 amb dos gols de penal. Tot i que encara falta un partit per tancar l’any, l’amateur presenta un primer tram de lliga impacable. Dels 13 partits que ha disputat fina ara n’ha guanyat 12 i n’ha empatat només 1, pel que encara no coneix la derrota en el present campionat. Això fa que siguin una setmana més líder destacat de la classificació. L’equip acabarà el 2012 a casa jugant contra el 8è classificat, el Maçanet Atlètic.

Qui pot acabar l’any com a segon classificat és el Juvenil. Ara com ara és 3r, però jugarà aquest proper cap de setmana contra els segons; el Farners. Si guanya el PLF es col•locarà a la segona plaça ja que només els separen 2 punts. El juvenil ve de guanyar aquest passat cap de setmana al Tordera per 1 a 3 amb 2 gols de Morató i un de Besalú.

 

L’infantil no ha seguit l’estela de la resta dels principals equips de futbol i ha perdut aquesta setmana contra el Racing Blanenc per 1 a 4. Això els situa 11s a la taula amb 12 punts. La setmana que ve podem pujar esglaons i aconsegueixen imposar-se a l’Arbucienca, actuals 8s a la taula amb 15 punts.

Pel que fa al futbol sala, els dos equips sèniors han guanyat els seus partits. El St. Lluís es va imposar al Iniciativa Verds per 3 a 7 en un partit jugat a la ciutat esportiva de Blanes. L’equip ha encadenat una bona ratxa de resultats fins el punt que ara mateix descansa com a 2n classificat amb els mateixos punts que els líders, tot i que ha jugat un partit més. A principis de novembre, l’equip estava a les posicions de descens. Amb una carambola de resultats, el St Lluís podria menjar els torrons com a líders. Part d’aquesta ecuació passa per una victòria del Sta Maria la propera setmana.

De moment, el Sta Maria també ha guanyat aquesta jornada contra el St Feliu de Guixols per 7 a 2. Això els situa en 9a posició i la propera jornada jugaran contra l’Alella, que ara mateix són líders de la classificació.

Una victòria del Sta Maria contra l’Alella ajudaria al St Lluís a pujar esglaons a la classificació.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics