URGENT

Baixa el preu dels habitatges de segona mà al Maresme

Compartiu aquesta història

Els preus del mercat immobiliari continuen a la baixa a la nostra comarca. La davallada de preus dels habitatges de segona mà acumula des principis d’any un descens de l’11,19%. Són dades d’un estudi que ha fet el portal d’internet habitaclia en base als anuncis publicats.

Segons aquest estudi, el preu de l’habitatge de segona mà al Maresme durant l’inici d’any era de 2.600 euros per metre quadrat, situant-se al novembre en 2.300 euros. En el

cas del lloguer, els preus també han experimentat una baixada que, en aquest cas, ha estat del 8% des de gener. A la comarca, el preu per metre quadrat d’un habitatge de lloguer al mes de gener era de 9,23 euros mentre que al novembre havia baixat fins els 8 euros i mig.

Les dades del darrer trimestre mostren, a més, que Mataró i Arenys de Munt es troben entre les quatre de la província de Barcelona on més ha baixat el preu de la vivenda, amb un descens del 10%.

Aquesta baixada de preus se situa molt per sobre de la mitjana de Catalunya. En el conjunt del país el preu de l’habitatge de segona mà ha baixat un 3 % el tercer trimestre. El preu mitjà per metre quadrat se situa ara en 2.440 euros, el que representa una caiguda interanual del 15 %.

 

 

 

 

 

Maresme360

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics