Continuen els robatoris al camp i augmenten els de combustible

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Tot i que en menor incidència, els furts a les zones agrícoles de PLF i rodalies continua. La previsió dels agricoltors, però, fa que cada cop hi hagi menys objectes susceptibles de ser robats, però els lladres continuen entrant a les explotacions bàsicament per robar material que després poden revendre.

Aquesta mateixa setmana hi ha hagut almenys 2 robatoris en camps de PLF per tal de robar cablejat de coure i altres elements metàl•lics que després els lladres revenen a pes a les deixalleries. Tot i que la majoria de robatoris busquen aquest tipus d’objectes per revendre, alguns pagesos han explicat a RP que també han augmentat els robatoris de productes agrícoles. Així és habitual que al matí els pagesos s’adonin que algun desconegut se li ha endut part del conreu d’horta.

Des de l’esclat de la crisi els robatoris al sector agrari s’han anat succeint, fins el punt que PLF va conmtractar un vigilant específic pels camps locals, o a Malgrat es va incrementar la presència policial a la seva zona agrària. Els lladres s’han endut tot tipus de material metàl•lic, fins el punt de sostreure un tractor a un pagès de Malgrat.

Un altre tipus de robatori que s’ha incrementat notablement a PLF és el de combustible. Segons ha sabut aquesta emissora en diferents ocasions s’ha denunciat el robatori de gasoil d’alguns vehicles industrials aparcats a la nostra localitat. En concret, es sol intentar buidar els dipòsits dels camions aparcats en els polígons industrials de PLF. En aquest sentit la policia ja ha enxampat a alguns lladres mentre robaven combustible de vehicles estacionats.

D’altra banda la policia investiga també el robatori en un bar de St Genís de PLF. Els lladres es van endur la màquina de tabac sencera.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics