URGENT

El PSC del Maresme s’ofereix a CiU per formar govern al CCM si trenca amb el PP

Compartiu aquesta història

 

El Primer Secretari del PSC Maresme i alcalde de Pineda, Xavier Amor,considera que “ara és el moment perquè Convergència i Unió decideixi entre mantenir el pacte amb el

PP al Consell Comarcal o estudiar altres vies per tal de donar major estabilitat política al govern comarcal.

El màxim responsable del partit a la comarca ofereix a CiU un pacte amb el PSC al CCM ”per construir plegats un projecte de comarca i donar l’empenta necessària al Consell com administració d’ajuda als ajuntaments del Maresme”. En aquest sentit, i segons afirmen els socialistes en una nota de premsa, la formació es va abstenir en els pressupostos del Consell Comarcal, aprovats en ple d’aquest dimarts, per tal d’”ajudar a l’estabilitat i no ser un obstacle pel govern de CiU i el PP” que segons els socialistes ”són incapaços de fer-ho tot sols”. El PSC del Maresme també celebra la rectificació del govern comarcal de no reduir el 20% del sou a tretze treballadors del Consell. El PSC havia fet la demanda després de reunir-se amb representants dels treballadors del Consell Comarcal.

El pressupost, que el propi consell qualifica de contenció, es redueix en 4.4 milions respecte a l’actual exercici, i ascendeix als 29 milions d’€.

La reducció es deu, segons el govern, a la situació econòmica i la morositat d’altres administracions (Generalitat, Agència Catalana de l’Aigua o Ajuntaments) que deuen un total de 7 milions d’euros al CCM.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics