URGENT

El govern de Lloret busca suport pels pressupostos de l’any que ve

Compartiu aquesta història

 

L’equip de govern de la ciutat està treballant aquests dies per intentar tancar un acord amb els grups d’Iniciativa i del PSC per aprovar els pressupostos de 2013. Els dos partits han enviat un llistat amb propostes concretes a l’executiu, que ara les està estudiant punt per punt. Per altra banda, l’alcalde dóna les negociacions amb el PP per trencades, ja que els populars imposaven com a condició entrar al Govern, cosa que CiU no contempla, perquè ja té un pacte amb ERC.

L’alcalde Romà Codina va destacar que analitzades les propostes d’ICV, creu que la majoria “es podrien acceptar” i també algunes del PSC, malgrat que mantenen discrepàncies amb la piscina i la caserna de policia local. Els socialistes volen que la piscina la pagui el concessionari que en farà la gestió, i volen un projecte nou per a la caserna policial.

Cal tenir en compte que no hi hauria prou amb el vot a favor del Govern i d’ICV i caldria almenys l’abstenció d’algun altre regidor per poder-los tirar endavant.

La proposta del Govern puja a 59,1 milions i preveu 7 en inversions, que és gairebé el mateix que l’any passat, quan elñ pressupost total era 100 mil € menys, però amb 8.8 milions en inversions. En concret, la partida d’inversió més gran, a banda de la planta de triatge de residus que paga la Generalitat, és la destinada a la piscina d’1,2 milions d’euros, que serviria per acabar-la. També hi ha 260.000 euros per adequar l’aparcament de la plaça Pere Torrent i 1,5 milions en diverses millores urbanes. Del total d’inversió, 2,4 milions seran a crèdit, ja que aquest any està permès un endeutament fins el 110%.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics