Queixes per les molèsties d’una colònia de coloms que viuen en una obra abandonada

 

Fa més de dos anys que un grup de veïns del carrer Francesc Macià, al centre de PLF, està compartint la seva vida quotidiana amb un nombrós grup de coloms que habiten una obra abandonada.

Aquestes aus han colonitzat l’immoble que està paralitzat des de l’esclat de la crisi i ara com ara es troba en fase concursal, un cop ha fet fallida l’empresa constructora. Des de llavors aquests veïns han de suportar els excrements i plomatges d’aquests animals, cosa que els ha provocat molts inconvenients en el seu dia a dia.

Un equip de RP ha comprovat la presència d’aquests animals i les pèssimes condicions higièniques que han general a l’immoble en el que habiten habitualment.

Una veïna de l’Immoble, l’Anna Quintana, explica que accions quotidianes com estendre la roba o fer qualsevol activitat a la terrassa s’ha convertit en impossible, i explica les pèssimes condicions higièniques amb les que es troben els balcons de l’immoble en obres.

Els excrements d’aquestes aus s’acumulen també a les voreres de davant de les obres, provocant nombrosos problemes als vianants, sobretot en els dies de pluja ja que les voreres es tornen lliscants per culpa de les deposicions.

Ho ha explicat, la Mercè Capdevila, una altra veïna afectada per la presència d’aquest centenar de coloms. Capdevila demana a les administracions que actuïn, ja que ho considera un problema sanitari i de seguretat.

Els veïns fa temps que han demanat a l’Ajuntament que es posi una solució als inconvenients que provoquen aquestes aus i es queixen de la manca de solucions de les administracions. En aquest sentit, ERC ja ha portat la situació d’aquests veïns al ple municipal

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics