URGENT

L’amateur reprèn la competició amb una nova victòria

Compartiu aquesta història

 

L’equip entrenat per Josep Matas continua intractable després de les festes de Nadal. Ha tornat a la competició amb una victòria a casa del Breda per 1 gol a 2, obra d’Amorós i d’Alejandro. Els 3 punts li permeten mantenir-se a la primera posició de la classificació sent l’únic equip de la competició que encara no ha perdut cap partit en el present campionat.

La propera jornada jugaran a casa contra l’Olímpic Malgrat en el que és el derbi de la competició. Els malgratencs són 12s a la taula.

El juvenil també ha començat amb força l’any i ha guanyat el primer partit de la represa i a més de forma espectacular. Al minut 40, els palafollencs perdien per 0 a 2, i a partir d’aquí el PLF va desplegar el seu potencial i en 50 minuts no només va capgirar el resultat, sinó que es va imposar contundentment per 5 a 2, amb 2 gols de Garcia, 2 més de Morató i un de Besalú.

L’infantil va aconseguir esgarrapar un punt del seu partit contra el Ca La Guidó de Blanes després d’empatar a 1 aquest cap de setmana. Els blanencs es van avançar al marcador, però els locals van aconseguir neutralitzar el gol del Ca La Guidó.

En Futbol Sala, el St Lluís es va imposar a la pista del Inter Esportiu Malgrat en un partit carregat de tensió. A la mitja part els palafollencs guanyaven 0 a 2, i a la represa el St Lluís va perdonar massa i va patir en els últims minuts després que el Malgrat marques un gol i s’evoqués a l’atac per intentar empatar. De fet en l’última jugada del partit, els malgratencs van tenir l’empat a tocar, però els palafollencs van poder aturar les embranzides dels malgratencs.

El partit va estar marcat per la tensió. Al minut 37 de la 2a part, i després d’una dura entrada dels malgratencs resposta pels visitants va comportar 4 targetes grogues i l’expulsió de l’entrenador del St Lluís. Amb la victòria, el palafollencs es mantenen líders de la classificació i la propera setmana descansaran.

El Sta Maria, per la seva banda va començar l’any perdent al Palauet per 2 a 3 davant el Pradenc. Els locals són 10s i juguen la propera jornada contra el Lloret.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics